El líder a la seua, un retovator – La Vilavella 0 – 5 Atlétic Quart

0
502

El partit a casa del La Vilavella, es presentava amb una previsió de complicat com l’equip menys golejat de la lliga.

S’inicia el partit amb un La Vilavella dominador de la pilota durant tota la primera part, però sense crear molt perill en la porteria defensada per David.

El Quart se sentia còmode i sòlid defensivament davant el domini estèril de La Vilavella. Les contres del Quart portaven perill i, en una d’elles, Carlos col·locava el 0 a 1 en el marcador abans d’arribar al descans.

Comença la segona part i, el Quart, segueix amb la mateixa dinàmica, amb les idees clares, eixint al contraatac.

Servei de corner a favor del Quart i Toni feia el 0 a 2. El partit es posava molt de cara per a l’equip visitant. La Vilavella se bolca a l’atac desesperadament amb un joc molt travat de faltes, algunes inexistents xiulades per l’àrbitre.

Quan més bolcat estava l’equip local en la porteria contrària, servei de porteria del Quart, en la medul·lar es pentina la pilota a l’esquena de la defensa i Dani feia el tercer gol per al Quart.

El contraatac seguia fent el forat més gran en la defensa local i Dani, col·loca el quart gol per al Quart.

Per a finalitzar el contundent resultat, Juanjo transformava el quart gol, pot ser que un dels gols de la jornada. Arran d’una falta frontal en l’àrea de la La Vilavella, és treta de manera ràpida i inesperada per a la defensa, amb una magnífica assistència d’Héctor a Juanjo. El resultat final, contundent, 5 a 0 per al Quart. Açò ja no és un forat, és un túnel.

En definitiva, un partit complicat de jugar que es va solucionar amb el joc al contraatac i l’eficàcia de cara a la porteria, per part de l’equipe visitant.

Atlètic Quart, una jornada més, capdavanter en solitari.

La pròxima jornada: Atlètic Quart – CD Viver

Deixar una resposta: