El gran comerç VALLSCOMERÇ, obri les seues portes a Quartell

0
1011
 Entrevista a Mercedes Pardo, representant de Faura i a Vicent Chordà, president

El proper diumenge, 2 d’abril, tindrà lloc a Quartell la 1a FIRA de COMERÇ de l’associació de comerciants i locals de restauració a VALLSCOMERÇ.

En aquest esdeveniment els associats trauran al carrer les seues activitats, per tal de promocionar els seus negocis. Així hi haurà paradetes on es vendran o s’exposaran el productes, tallers, demostracions, passarel·les de xiquets i d’adults…Comerç-1

Dels més de 90 associats de Vallscomerç, al voltant de 50 muntaran paradeta a la Fira de Quartell. I què es podrà trobar a les paradetes??

A les paradetes es podran adquirir productes en promoció durant tot dia, es podran contractar serveis més barats… Hi haurà sortejos de regals per als que visiten la Fira… Molts dels associats repartiran descomptes que després es podran gastar a les botigues… Hi haurà regals directes…

En què consistiran els tallers i demostracions??

Alguns dels associats tenen previst la realització de mostres i tallers relacionats amb la seua activitat.

En què consistiran les passarel·les??

El dia de la Fira tindran lloc 2 passarel·les, una pel matí i l’altra per la vesprada. A les 13h tindrà lloc la passarel·la de xiquets. I a les 18h la passarel·la d’adults. A les 2 es mostraran les últimes tendències roba, ulleres, bosses i motxilles i perruqueria.

Poden ampliar tota la informació al díptic adjunt editat amb motiu de la 1a Fira de Comerç o al telèfon 607201531.

Sense res més, els saludem atentament.

Salutacions.

Vicent Chordà

President de Vallscomerç

PROGRAMACIÓ

Comerç-2

Deixar una resposta: