El Faura CF segueix la roda del líder guanyant al Benicato per 5-1

0
491

La foto no correspon a aquest partit

El Faura CF va rebre diumenge passat a l’Esportiu Futbol Benicato, equip de la part baixa de la classificació general. S’esperava que no donara molts problemes al conjunt local i, així va ser, el Faura CF va començar el partit amb el control de la pilota i disposant de diverses ocasions de gol sense arribar a materialitzar cap.

En el minut 10, servei de cantonada contra el Benicato, i, Adrián de cap marca l’1 a 0 en el marcador. La resta de la primera part va seguir amb el mateix guió, ocasions clares per a marcar del conjunt local i, en l’últim moment, es malgastaven.

En la segona part, l’equip local, va eixir a l’atac amb decisió per a posar el dos a zero, al més prompte possible. Així va ser, en el minut 48, Nelo marcava el segon gol gràcies a un bon centre de Sebas. El partit es posava com volia el Faura però, als pocs minuts, era el Benicato, el que feia el 2-1 al servei de cantonada. La intranquil·litat al cos de l’equip local tornava a aparèixer, un gol de diferència sempre és perillós.

L’equip local va seguir cercant un altre gol i, fruit d’açò, se sentencie el partit aconseguint tres gols més, marcats per: Vaqueret, Paco i Pepo. Arribant a un resultat de 5-1.

El Faura CF, amb aquesta victòria, segueix aguantant l’estiró del cap de la classificació general.

El següent partit es jugarà en el camp del Racing Onda, dissabte que ve a les 17:00 hores.

 

 

 

 

Deixar una resposta: