EL CONSELL PASTORAL DE BENIFAIRÓ CELEBRA EL FI DE CURS

0
686

El divendres 7 de juliol, el consell Pastoral de Benifairó de les Valls, va realitzar el clàssic sopar de germanor per a tancar el curs pastoral.

El sopar estava previst, a les 21 hores, en la plaça de l’Ajuntament de Benifairó. El dia va clarejar ennuvolat amb algunes precipitacions aïllades. En aquesta ocasió vaig arribar a hora.

Creia que sant Gil faria per respectar tal esdeveniment, però no va anar així, es va haver de realitzar el sopar en l’antic frontó, enfront de la plaça de l’ajuntament. Va caure una lleugera pluja, és possible que sant Gil volguera beneir el sopar, no es va entendre així i passem a estar baix sostre.

Uns cent feligresos van assistir a la celebració de la fi de curs. El consell Pastoral va posar el picoteig i la beguda, cada assistent es portava el seu entrepà. Van abundar les truites. Dº Guillermo Carrasco, capellà de Benifairó, va beneir el picoteig i entrepans. Va pronunciar unes paraules i per a finalitzar va dir “tot està molt bo”, a sopar.

Em vaig presentar per a fer quatre fotos, em vaig quedar, vaig sopar dos mitjos entrepans, un del capellà Dº Guillermo, beneït per a un mes estaré, almenys.

Per a rematar el sopar van aparèixer els pastissos de xocolate, braços de gitano, coques d’ametla,…. Aquest terç no es va beneir, poc es podria fer davant el perill que porta el dolç casolà. Tot molt bo.

Pastoral-2

Deixar una resposta: