El CF Faura li fa una maneta al Benicató i segueix lluitant per l’ascens, 1-5

0
182

El passat cap de setmana el CF Faura visitava el camp del Benicató, un rival fàcil, a priori, per a poder fer un bon partit, guanyar els 3 punts i augmentar la confiança de l’equip després dels últims resultats.

Així va ser, el Benicató sols plantaria cara a la primera part. Al minut 7, el CF Faura s’avançaria al marcador amb un bon gol de Sebas després d’un bon canvi d’orientació de Josué, pujant el 0-1.

El Faura apretava i tenia oportunitats per a augmentar el marcador però era el Benicato qui, al minut 20, empatava el partit després d’una jugada a baló parat. A partir d’aquest moment el Faura augmentà la intensitat i començà a tindre ocasions més clares, fins i tot algun que altre mà a mà amb el porter rival que seria desaprofitat.

Ja al minut 35, seria Josué el que posava justicia al marcador després d’una bona cabotada a centre de Sebas. Pocs minuts després, Pablo Bellón feia el 1-3 amb un bon centre de Josué. Amb este resultat s’arribava al descans.

Començada la 2a part. El CF Faura va menejar la banqueta i va entrar al terreny de joc Pepo, jugador que resultaria important en el partit ja que el primer baló que tocà acabà amb gol després d’un bon centre de Angel. Colocant l’1-4.

El partit tenia poc de misteri, la 2a part pareixia més un entrenament que un partit. El Faura era el que tenia més oportunitats clares però no acabava de materialitzar-les fins que, al minut 72, després d’un rebuig del porter rival, Pepo engaltaria el baló desde la frontal de l’àrea per posar el resultat definitiu al marcador, 1-5.

En resum, 3 punts fàcils per al CF Faura que li permeten seguir amb la lluita per l’ascens.

El pròxim partit serà el cap de setmana de Sant Vicent contra el Racing Onda.

Deixar una resposta: