El CF Faura, ensopega en els seus propis errors i perd gas cap a l’ascens, davant el Viver 3-3

0
199

Partit en el Municipal de Faura entre els equips del C.F. Faura i del Viver. Es presumia un partit interessant per la situació dels dos equips en la classificació general, 4 i 5 respectivament. Només va ser emocionant pel resultat, que ha sigut altern i incert per als dos equips.

S’inicia el partit i no amb molt bons presagis, en el minut 3, s’avançava el Viver. Poc li duraria l’alegria als visitants. En el minut 11, Josep Cerezo, amb la seua esquena, marcava gol i empatava el marcador a 1-1.

Seguia el partit amb un lleuger domini dels visitants sense cap perill per a la porteria local, amb alguns contraatacs del Faura, amb xicoteta sensació de perill.

A punt de finalitzar la primera part, rebot dins de l’àrea del Faura, li arriba la pilota al davanter visitant i marca de fort xut, col·locant l’1-2. S’arriba al descans amb aquest resultat.

Comença la segona part amb alguns jugadors, sobretot veterans del Viver, a perdre temps. En una jugada d’elles de pèrdua de temps, entre el defensa i el seu porter, es genera una jugada local on, Ángel Giménez, en el minut 50, igualaria una altra vegada el marcador, aquesta vegada a 2-2.

Cinc minuts més tard, el Faura remuntaria el marcador per mitjà de Josep Cerezo, que marcaria per partida doble. El més complicat s’havia fet, col·locar-se per davant en el lluminós.

En la segona part, el Faura jugava per a defensar la seua porteria, la situada en la part on estan les piscines. A aquesta porteria li donava el sol als ulls d’Alex. En el minut 66, falta contra el Faura al mig camp. Es llança la falta amb direcció a porteria, el defensa si és del porter i, el porter, que no la veu bé pel sol, el davanter del Viver, sense oposició, empata el partit a 3-3.

El Faura va fer dos canvis, van entrar dos jugadors de categoria Cadet, per a intentar tornar a desnivellar el resultat. No va poder ser. Cap dels dos equips van fer prou per a desnivellar el resultat, arribant-se al final amb l’empat a tres.

Amb el resultat final pot donar la sensació d’un gran partit però, no ha sigut així. El Viver ha sigut un equip amb poca presència de joc i la seua defensa ha sigut més aviat feble. Tot açò, l’equip local no ho ha sabut aprofitar. Practicament tota la segona part, els davanters locals s’amuntegaven tots dins de l’àrea i els mitjans volien entrar regatejant, clar! es perdia la pilota. Quan més es necessitava que l’equip estiguera ordenat, per la feblesa i fatiga de la defensa visitant, més correcarrers s’apreciava en l’equip.

Encara queden punts per davant per a disputar, però la il·lusió de l’ascens ha començat a perillar. No es poden deixar d’escapar punts del Municipal, com aquests, si vols estar al capdavant. Ara toca recuperar punts en els desplaçaments.

En la pròxima jornada es visita al Benicató, bona oportunitat per a recuperar.

Deixar una resposta: