El C.F. Faura es pot jugar la temporada a Gilet, partit important i l’afició allí ha d’estar

0
200

La lliga està finalitzant, pocs partits queden per jugar i aquesta jornada pot ser crucial per a les aspiracions de pujar a la primera regional del C.F. Faura.

L’Atlètic Quart ja té els deures fets per a pujar, queda una altra plaça i ací estan tres equips per a ella. El CF. Faura, amb 61 punts; el Canet, amb 59 punts i l’Atlètic Gilet, amb 58 punts.

He dit que pot ser crucial per que l’Atlètic Quart juga en el camp del Canet i el Faura en el camp del Gilet. Si el Quart segueix amb la seua imbatibilitat guanyant al Canet i, el Faura, fa els seus deures guanyant a Gilet, el Faura distanciaria al seu màxim competidor amb cinc punts. No seria definitiva aquest avantatge però si un pas molt important.

El partit a Gilet serà molt difícil i complicat. És un equip veterà i aguerrit, afegint-se la circumstància que el terreny de joc és de terra, no és que passe gens, és que els jugadors del Faura estan habituats a la gespa i podria ser una dificultat afegida.

L’equip, els jugadors, necessitaran la calor dels seus aficionats i Gilet està prop. Segur que quan isquen al camp i vegen que els seus aficionats allí estan, la confiança de traure un bon resultat es veurà incrementada.

El partit es jugarà demà dissabte dia 28, a les 17 hores a Gilet. Cal cridar, AMUNT FAURA!

A continuació cançó d’EnriKing dedicada al C.F. Faura.

 

Deixar una resposta: