Dani de Benavites rebrà un homenatge en les festes de Faura

0
278

El CPV Faura ha organitzat la tretzena edició del seu trofeu de festes d’agost amb un homenatge especial a Dani de Benavites, retirat esta temporada i que participarà en la final del campionat. A més, hi haurà partides de frontó tant de professionals com d’aficionats així com de raspall i a galotxa.

Les partides començaren ahir, amb la primera de les semifinals del trofeu d’aficionats. La segona semifinal d’este trofeu serà este dimecres, 9 d’agost, a la mateixa hora. Ja el divendres, a partir de les 18 hores, tindrà lloc una exhibició de raspall femení amb alumnes de les escoles de Faura, Castelló de la Plana, Algímia i Alfara. Per últim, s’arrodonirà el dia amb la final del trofeu d’aficionats a partir de les 19 hores.

Ja el dissabte, començarà la vesprada amb una exhibició de frontó amb una partida entre Edu i Fran davant David i Carlos. Seguidament, el plat fort de dissabte amb la partida de festes entre els equips de Soro III i Cervera i Genovés II i Jose Salvador al frontó del poliesportiu.

El diumenge arribarà el dia gran. Començarà a les 17.30 hores amb una altra… (seguir llegint)

Pilotaveu.com

Deixar una resposta: