Cròniques dels equips Aleví i Cadet del Bàsquet Quartell. Els dos equips intractables

0
264

CRÒNICA DE L’ESPORTIU BÀSQUET QUARTELL ALEVÍ 46-6 LA SALLE PATERNA

Aquesta setmana, el bàsquet Quartell Aleví, ha jugat contra La Salle de Paterna. Aconseguint una contundent victòria per 46-6.

L’equip verdet ha realitzat dos primers períodes defensius perfectes. La recompensa es va reflectir en el marcador amb una 46-6 a favor de l’equip local que va aconseguir tancar l’acta a l’inici del tercer quart.

Cal destacar aquesta setmana un gran joc de passades la qual cosa va permetre, en cada atac, aconseguir un tir totalment lliure per a l’equip.

Amb aquesta victòria, l’equip segueix consolidant el seu liderat en la classificació.

CRÒNICA DE L’ESPORTIU BÀSQUET QUARTELL CADET 47-5 CB SAGUNT

Aquest dissabte passat l’equip Cadet de l’Esportiu Quartell, s’enfrontava, a priori, a un rival dur, tercer classificat en lliga i partit que decidiria la segona plaça en la classificació. El partit de la primera volta va ser complicat, l’Esportiu Quartell va aconseguir vèncer al CB Sagunt en la prorroga, aquesta circumstància plantejava un partit difícil. Hi havia una diferència i, molt important, en aquesta ocasió es jugava a casa i amb una segona volta impecable dels verdets.

Com en aquests últims partits, els cadets van eixir a mossegar des del primer xiulit de l’àrbitre. I tant que van mossegar, els locals no perdonaven un atac.

Amb un treball espectacular dels exteriors en l’eixida al contraatac, un especial encert en la línia de 3 punts de Ferrán Ferrer i un imparable Adrià Bonet, el qual domina el rebot defensiu permetent així l’eixida de la pilota.

Els locals van aconseguir  un parcial +37 al descans, cosa que va acabar amb un tancament d’acta, als 3 minuts de la tercera cambra, amb un resultat final de 47-5.

Amb el partit sentenciat, tant els infantils Javier Domingo i Oriol García, que ajuden a l’equipe, dia a dia, com la nova incorporació a l’equip, Jairo Segarra, van eixir a la pista a continuar amb el treball dels seus companys, sense importar l’edat, ni l’experiència, ja que no van baixar la intensitat, ni el treball, que els seus companys van realitzar en la primera part.

Amb aquesta victòria el cadet reforça la segona posició en la classificació.

 

 

 

Deixar una resposta: