Comencen els Divendres de Música i Monòlegs i els Dijous de Cinema de Benifairó de les Valls

0
531

Els jardins de la Casa Guarner i la Casa Coello de Benifairó de les Valls s’ompliran de cultura

Els jardins de la Casa Guarner i la Casa Coello de Benifairó de les Valls s’ompliran de cultura tots els dijous i divendres de juny i juliol. L’Ajuntament d’aquesta localitat de la Vall de Segó ha organitzat un any més els Dijous de Cinema a la Casa Coello i els Divendres de Música i Monòlegs als jardins de la Casa Guarner. Dos iniciatives que s’han consolidat en la comarca del Camp de Morvedre.

concert_de_boleros9La música començarà a sonar en els jardins de la Casa Guarner el divendres 30 de juny, a les 23 hores, amb l’actuació de Els Mox. Un grup de música valenciana de Puçol que fusiona del rock amb el cant d’estil valencià. Un diàleg entre la tradició i el rock d’afinitats anglosaxones. Un diàleg entre les guitarres elèctriques i la dolçaina.

Els concerts continuaran el divendres 7 de juliol, a les 23 hores també, amb Rifteatre, sainet valencià.

I per a concloure els Divendres de Música als jardins de la Casa Guarner, Pep Gimeno, el ‘Botifarra’, oferirà un concert el divendres 14 de juliol. D’aquesta manera l’Ajuntament posarà fi a una edició centrada en la música valenciana.

Per altra banda, el cicle Dijous de Cinema a la Casa Sánchez Coello començarà el dia 29 de juny amb la projecció de la pel·lícula ‘Al otro lado’. El dijous 6 de juliol els veïns i visitants podran veure el llargmetratge ‘Código desconocido’ i el dijous 13 de juliol, ‘En tierra de nadie’. Totes les sessions de cinema començaran a les 22:30 hores.

Seguir llegint…

ELPERIODICODEAQUI.COM

Deixar una resposta: