Celebrant el dia de la dona, l’Atlètic Quart femení, regala una victòria a les dones de Quart 2-0 al Biensa

0
399

Començava la extensa jornada del diumenge a Quart com ens te acostumats. Pel matí partit Femení de la 2a Categoria Regional i per la vesprada partit també de 2a Categoria Regional, però Masculina.

Rodava la pilota al Municipal de Quart i el vent anava en contra de les rojetes, es preveia patir almenys defensivament i a priori poca arribada a porteria visitant. Sols va ser una suposició, pues fou totalment al contrari.

Minut 8 arribaria l’1-0, un gol molt ben elaborat. Ana treuria de banda per a que Elia, notant una defensora del Biensa tocant-li l’esquena, donara de primeres de nou a Ana per a que aquesta centrara de primeres, rematat magistralment per la bota dreta de Mar. El baló tocà el travesany, botà dins l’àrea i tornà a eixir, el típic gol fantasma, pues va ser ben vist i interpretar per l’àrbitre ja que les jugadores visitants ni es queixaren. Bon moviment de “ratón de área” el de aquesta jove promessa.

En aquesta part es veurien un gran número d’ocasions per part de les dones dirigides per Juan i David. Un pase de la mort en el que Maria es trobava sols davant la portera, però rematar de primeres en camp de terra és més complicat del que pareix, pues el baló li pegà un bot i se passejà per dins l’àrea. Podria haver controlat, però l’acumulació de defenses podrien haver rebutjat el baló d’ixa zona o furtar-li’l sense més.

Varies internades de Carmen, que va fer el que se li demanà, fent una molt bona llabor sabent que hui anava a ser crucial per al seu equip. Molta mala sort de cara a porta i poca faena per a Julia, qui ninguna intervenció li tocà fer però si alguna eixida amb els peus per enviar la pilota lluny dels seus pals.

1-0 al descans, enganyós, ja que podria haver-se vist un 3-0 al marcador.

Es reanudava la pilota, l’equip Saguntí que buscava velocitat per bandes aprofitant les jugadores del filial que varen decidir pujar de categoria per poder ajudar a les seues, però ahí estava Ana, qui llegia molt be la ment de les centrocampistes visitants i s’anticipava en totes i en cada una de les passades. Molt ràpida Vanessa també per l’altra banda, a pesar de la poca experiència en la possició de lateral.

Començava a moure la banqueta, i es que Maria havia treballat moltíssim en lo que a quilòmetres es refereix. Entrava Lledó en el seu lloc per intentar recuperar la medul.lar del camp que estava desapreixent per moments, deixant venuda la defensa i tenint que treballar més del compter. Aquesta retrasaria la possició a mig campista defensiva i Raquel, amb alguna xicoteta molèstia seria la referència hasta la fi del partit.

Seguia el joc en el camp del Biensa, Carola amb un grandíssim xut quasi posa el segon gol, però se n’anà per dalt dels pals.

Jugada assatjada, des del córner més ajustat del camp, el que menys espai hi ha per a patejar el baló. Elena la cedeix a Carola sorprenent a la defensa al anar a rebre el pase, aquesta posava un bon centro de primeres en la seua esquerra i Irene, amb més mala fortuna que eficàcia, rematava una volta més el baló. Alguna que altra a la primera part i alguna que altra a la segona, quasi acaba en la seua sequia goletjadora, hui aquesta gran central tenia la lluita davant l’aire més que davant les rivals.

Segon canvi en les files rojetes, Mar abandonava el camp amb molèsties al turmell i el gasoil en reserva, per a que entrara una altra jove promessa, Miriam, qui seria protagonista en el segon gol.

Minut 75. Elia, la capitana, hauria de ser reemplaçada a causa del gran esforç físic, els bessons pateixen molt en aquest tipus de camp. Natalia seria la escollida en ocupar la seua possició.

Tot seguit entraria Nereida per Vanessa, retrocedint també la possició de Natalia aprofitant les seues característiques defensives.

Els últims minuts tornarien a ser d’escàndol per a les fèmines del Quart, Raquel amb un mà a mà de nou assistit per Carola veia la portera avançada i intentava un descabellat barret, amb molta bona intenció, no obstant, va llepar el travesany.

Minut 85 i encara li tiraven balons llargs a Carmen, per a que esta incansable jugadora seguira marxant com un cuet, aconseguint fins a 3 corners en lo que restava de partit.

A falta de 2 minuts per a la fi, Raquel possava un pase a l’espai medit amb escaire i cartabó per a Miriam, pareixia que aquesta puguera anotar, però amb la seu nervi i energia sols va poder tocar el baló amb la punteta, fent eixir a la portera en el moment idoni per a cometre penalt. Miriam, atesa, va haver d’eixir fora per moments.

Elena plantaria el baló als 11 metres, es passaba la bota dreta i agafava carrerilla per a ficar fins la portera dins la porteria. Penalti millor executat imposible per a possar el 2-0 i que les rojetes seguixquen en tan bona ratxa d’aquesta segona volta.

VÍDEO DEL LLANÇAMENT DEL PENAL

Victòria dedicada a les dones, en homenatge al dia de la dona. De nou a casa, de nou sense rebre cap gol, i es que des de la jornada 8 sols han rebut dos gols davant la seua afició.

Pròxim partit davant el Saguntino a la localitat romana, després del paro faller del pròxim cap de setmana.

Deixar una resposta: