ATL QUART 2 – 0 CF FAURA / L’AIGUA DE LA FONT DE QUART, OFEGA AL FAURA

0
1042

S’ha jugat el partit de màxima rivalitat i expectació, en el camp del Quart, amb un ple de graderies amb el cartell de complet, entre l’Atlètic Quart, segon en la classificació i el CF Faura, capdavanter amb dos punts d’avantatge.

El partit es va iniciar com es podia esperar, amb intensitat i cercant la porteria contrària. Als dos minuts de joc, el Quart envia una pilota al travesser de la porteria del Faura. En la següent jugada, en un corner, rematada i gran parada del porter del Faura. Als deu minuts, el davanter del Faura, es planta sols davant del porter i li xuta al cos.

Fins als primers vint minuts la iniciativa la portava el Faura. Posteriorment, el partit es va equilibrar amb un joc sense control, la pilota no tocava el sòl. L’únic perill de gol ho portava el Quart en els seus serveis de corner.

Fins al minut 38 no va haver-hi cap ocasió més de gol i va ser per al Quart, que en un contraatac fa que el porter del Faura faça una gran parada. En el minut 41 arriba el primer gol del Quart, un altre contraatac, encapçalat pel davanter Borja, regateja a dos defenses i marca, bonic gol.

En la segona part el Faura pren la iniciativa del joc a la recerca de l’empat, però sense dominar el partit. Continuava tot igual, sense jugar la pilota amb els peus, el joc anava sense control. El Quart es trobava còmode en la situació del partit, pilota avançada al seu davanter, sense córrer risc de perdre la pilota en el seu medul·lar. Jugades de perill, en cap porteria.

En el minut 65, el porter del Quart anava a xutar, per darrere se li acosta el davanter del Faura, Marc, li posa el peu, el porter cau, jugada dubtosa. L’àrbitre li trau targeta groga i, com ja tenia una altra, li trau la roja. El Faura es queda amb 10 jugadors quedant 25 minuts per a acabar el partit.

Per a liquidar el partit, en el minut 83, falta directa a favor del Quart a la vora de l’àrea del Faura. Magistralment, una altra vegada Borja, col·loca la pilota per la mateixa esquadra de la porteria. Espectacular gol.

El Faura, va a l’ataque a la desesperada i, en els minuts de descompte, per mitjà del jugador Miguel, va desaprofitar una magnífica ocasió per a retallar distància. I, en l’última jugada, Josue marca gol i, l’àrbitre, ho anul·la per un inexistent fora de joc.

El partit no ha transcorregut segons l’expectativa que s’esperava entre el líder i el segon. Ha sigut un partit sense domini clar per cap equip i poquísimes ocasions de gol. Poc joc de pilota entre els peus, sempre per dalt, de cap i poc control. Pel minut 25 de la primera part va haver-hi un canvi, important per al Quart, Beltrán passa de davanter al mig camp i, Borja passa a davanter, el qual, amb la seua potència va portar el perill i els gols. El resultat no reflecteix l’ocorregut en el partit, però victòria justa del Quart.

També s’ha vist que el Quart està més habituat a jugar en camp de terra, però no justifica el poc perill de gol generat pel Faura.

L’àrbitre, en general ha estat bé. L’única cosa, el gol anul·lat al Faura, però no ha influït en la victòria del Quart. Targetes! semblava que estava en nadal. Pràcticament tots els jugadors han eixit amb una groga i, un, amb la roja.

Amb aquest resultat, l’Atlètic Quart, és el nou capdavanter de la classificació general amb 16 punts i, el CF Faura, es col·loca en el tercer lloc amb 15 punts, empatat amb l’equip Futbol Canet.

Els partits per a la pròxima jornada són:

LA VILA-VELLA  –  ATLÈTIC QUART

ESTIVELLA  –  CF FAURA

 

Deixar una resposta: