Amb vuit no hi ha prou, el bàsquet Quartell Sènior perd a Vila-Real 94-70

0
143

Partit: I.B. Vila-Real 94-70 Esportiu Quartell

Comentaris de Miguel Ángel Albero, entrenador:

Partit d’inici ja difícil contra un dels galls del grup, però per molt divertida que va ser la sèrie de televisió en bàsquet 12 contra 8 no es prou i és que a les baixes per lesió del nostre base David i malaltia de Juan Antonio, es van sumar problemes personals pels quals no van poder assistir ni Pere ni Joan, així que una vegada mes tocava tirar d’orgull i disputar ja d’inici un partit complicat.

L’I.B. Vila-Real presentava un equip molt fort i jove amb jugadors que reforcen l’equip Nacional.  Havíem de jugar i ens vam posar a la feina, el primer quart va ser per a nosaltres guanyant 22 a 24 fins a ací va durar l’alegria, el segon quart va ser al seu favor 29 a 18 arribant al descans amb 9 punts de desavantatge i, el pitjor, carregats de personals i és que, una vegada més, – al nostre semblar – algunes faltes no es xiulaven per igual en les dues àrees.

Però bé, quedava una segona part per jugar, ja amb poca gasolina, i va passar el que havia de passar, que malgrat el gran esforç realitzat pels nostres jugadors, fallaven les forces i es fallava el infallable i, es tornaven a cometre errors infantils, afavorint d’aquesta forma l’alta puntuació de l’equip contrari provocant la derrota tan engruixada de 94 a 70.

Destacar la gran actuació de Ikar, totalment revolucionat mentre aguante el físic anotant 17 punts, molts contraatacs a passada dels seus companys, especialment de Victor.  Miguel i Carlos amb 23 i 16 punts respectivament, van jugar un  gran partit, el que els van permetre les forces i els àrbitres, ja que en la primera part es van anar carregaets de faltes. La resta de valents, Nacho, Juanma, Alex i Raúl van aportar els punts restants i joc, van donar el 100% encara que es van cometre errors especialment per la falta de fons.

Ara ens toca esperar, aquest dissabte als 18:30 hores, al Torrent que està en la cua de la classificació com nosaltres al costat d’Almassora i Almassera, ací no ha d’haver-hi dubtes, ni falta de gens, si o si hem de guanyar i com sempre necessitarem el suport del nostre públic, us esperem.

 

Deixar una resposta: