AMB PREMEDITACIÓ I PERMIS DE L’ÀRBITRE, LI ROBEN LA IMBATIBILITAT L’ATLÈTIC QUART EN CANET 1-0

0
460

L’Atlètic Quart visitava el camp del Canet, equip que està lluitant per l’ascens a la primera regional, per tant, es preveia un partit difícil per als de Les Valls. Després del vist i ocorregut, no ha sigut difícil, ha sigut un atracament amb premeditació, emprant, durant tot el partit, pràctiques anti-esportives.

Gens més iniciar-se el partit l’equip local va començar a practicar un joc dur i brut. El Quart va entrar a l’envit i, a poc a poc, es van calfant, produint-se algunes picabaralles entre els jugadors dels dos equips.

El Quart va aplicar la seua habitual pressió a l’equip contrari, aconseguint alguna que altra bona ocasió de gol. Els de Canet, només aconseguien que llançar pilotes a l’àrea sense cap perill, Beri era l’amo del seu territori.

En el minut 38, una pilota de rebutge, li arriba en fora de joc a un davanter local i marca gol. Molt protestat pels visitants, però el jove àrbitre va assenyalar el centre del camp i el marcador es movia a l’1-0.

En la següent jugada l’equip visitant llança una pilota al pal, podria haver arribat l’empat, però no va ser així. El que va passar, a partir d’aqueix moment, va posar en marxa la maquinària de les pràctiques anti-esportives.

S’arriba al descans amb l’1-0.

S’inicia la segona part i comença el teatre. El Quart comença a cercar l’empat, però amb el permís de l’àrbitre, el Canet segueix aplicant el joc, no viril, brut, amb contínues faltes, el públic tirava més d’una pilota en el camp, pots de fum a la banqueta del Quart,… tot açò perquè el joc estiguera detingut, en definitiva, de 45 minuts, només es jugarien que 25.

El Canet, en tot el partit, va tenir 3 o 4 ocasions, inclosa el gol. Només es dedicava a llançar pilotes a l’àrea sense proposar gens de joc i quan perdien la pilota feien falta. Per unes circumstàncies o unes altres, és possible que no haja sigut el millor partit del Quart, però ha dominat el partit i ha disposat de moltes ocasions de gol fins a en els últims minuts del partit, on es van gaudir de tres claríssimes.

L’àrbitre, jove i poca experiència en aquest partits d’alt voltatge, va cercar el camí més fàcil i va ser casolà, permetent als aficionats i jugadors locals tota classe d’ardits anti-futbol. 6 minuts de prolongació va aplicar quan ben hagueren sigut 25.

El Quart ha lluitat fins al final del partit per a seguir amb el record de la imbatibilitat, però es van haver d’anar als vestuaris sense ella, amb una forta sensació de ràbia per les formes de perdre el partit.

La pròxima jornada i última, visita el Municipal l’Andiamo Vila-real, C.F.

Deixar una resposta: