Al Municipal va vindre un Gilet aguerrit i es va anar anestesiat amb una maneta 5-1

0
208

La lliga s’acaba, el destape integral està a prop

Penúltim partit a casa dels Campions, un partit on anava a haver tensió per part dels visitants al veure’s arrollats pel conjunt de Les Valls.

Botaven al camp de Quart amb mig equip del Gilet a cada costat, fent el típic “pasillo” que es fa a l’equip que ha guanyat la lliga.

Rodava la pilota i no anava a tardar molt en inaugurar-se el marcador, concretament al minut 6. Borja lluitaria un baló que es donava per perdut, el robà i magistralment definia a gol.

No molt més tart ficaria el segon, obra d’art amb una bolea en l’esquerra des del pic de l’àrea menuda.

El joc estava sent absolutament dels rojets, jugant un partit molt seriós i passant de les provocacions del conjunt Giletí. Varies ocassions fallades per part dels davanters del Quart que haveren pogut anar-se’n als vestidors amb un abultat marcador.

Començava la 2a part i Fèlix, amb molèsties, es quedava a la dutxa. Entrava Pipa pel seu lloc.

Primer minut del segon acte, Pipa penjava un baló desde la banda esquerra, es passejava pel punt de penalt però Antonio, com si fóra un tramvia, arribava a baló passat ficant baló i porter dins la porteria amb una fenomenal cabotada. 3-0.

Minut 58, el Gilet retallaria distància arrel d’un xut llunyà que pareixia no ser legal per una prèvia falta clamorossa a Borja dins l’àrea de Beri. Mela i el mateix Borja serien amonestats. 3-1.

Quim possaria el 4-1 en la jugada vinent del gol visitant. Eixien Roberto i Fran per Mela i Alberto. Més tart, Dani deixaria el lloc per a que entrara David, un dels protagonistes de l’últim gol.

Minut 80, baló llarguíssim a David en banda, aquest controlava i desde la medul.lar li enviava un bon baló a Borja dins l’àrea, on sols va haver de controlar-la amb el pit i creuar-la al segon pal. 5-1.

Així finalitzava l’encontre. L’equip dirigit per Beri i José seguixen invictes, però el Canet voldrà frenar eixa ratxa més que històrica per a poder optar a la promoció i pujar a Primera Regional.

 

Deixar una resposta: