Al CF Faura se li fa de nit enfront de La Vila-Vella i perd per 2-3

0
395

El CF Faura rebia a La Vila-Vella, un partit clàssic de rivalitat i en la classificació. Es preveia un partit difícil pels pocs gols que ha rebut fins ara i, així va ser.

El partit s’inicia amb cert domini del Faura, però, als 8 minuts, es lesiona un jugador de l’equip local el qual, ha de ser substituït. Malgrat aquest contratemps segueix controlant el partit però sense fer perill. Pel minut 15, el joc es va equilibrant. Havíem d’esperar fins al minut 19 per a vore el primer tret a porteria i va ser de l’equip local i, posteriorment, en el minut 23, torna a enxampar porteria, els dos sense conseqüències. La Vila-Vella, aguantava bé en defensa tractant de fer contraatacs.

En el minut 26, el porter de La Vila-Vella, trau llarg, perllonguen la pilota des de la mitjana i deixen al seu davanter centre encarant al porter del Faura i, el defensa, amb la intenció de tocar la pilota, cau en el parany del davanter i, l’àrbitre, xiula penal. Es llança i marca gol. El partit entrava un clar contratemps, però podia haver sigut més si expulsa al defensa local. Marcador 0-1.

ESCOLTEU COMENTARIS DELS ENTRENADORS

 

L’equip local intenta reaccionar, però segueix espès en l’atac davant un equip ben posat en defensa. Els contraatacs del La Vila-Vella segueixen fent-li molt perill al Faura. Sense ocasions de gol, en cap porteria, s’arriba al descans amb el resultat de 0-1.

Gens més començar la segona part, en el minut 49, fora de joc del davanter de La Vila-Vella. Trau el porter en curt al defensa, aquest li la retorna al porter, però fa curt i, el davanter centre, el qual és molt ràpid, li guanya l’acció al porter i marca el segon gol. Aquests errors et castiguen molt.

A partir d’aquest moment, La Vila-Vella, es tanca més en defensa deixant solament al seu ràpid davanter que fixa a la defensa del Faura.

En el minut 56, l’equip local fa un canvi traient a un defensa central més fort físicament i Josue passa al centre del camp. El Faura tenia més control de la pilota, però el temps passava i l’ansietat pressionava.

Prova de les ganes que tenien els jugadors locals, es deixen la defensa feble, entren per la banda fent un bon centre que és rematat de cap, magistralment, pel seu davanter entrant la pilota per la mateixa esquadra. El partit semblava definitiu amb el 0-3.

Als jugadors de l’equip local se’ls notava el pal que significava el tercer gol, però en el minut 67, hi ha un servei de banda contra els visitants, es llança a l’àrea, es perllonga de cap, cap al segon pal, li ve a Vaqueret, aquest xuta ras i, la pilota, passa entre les cames de moltíssims jugadors, no deixant vore al porter com entrava la pilota a la porteria. L’esperança apareixia amb l’1-3. Encara quedaven 23 minuts.

L’esperança augmentava. En el minut 69, falta de l’equipe visitant i per doble amonestació, expulsen al jugador de La Vila-Vella. Es quedaven amb 10 jugadors. Es trau la falta directament a l’olla, allí el davanter remata al travesser i el rebot li cau als peus d’un jugador del Faura, marcant el segon gol. La remuntada semblava que estava a prop 2-3.

L’equip local en tromba es va a cercar el gol que li done l’empat i quasi ho aconsegueix. En el minut 77, falta a la vora de l’àrea, servei en curt al central i fort xut al travesser. Minut 81, jugada de l’extrem dret que remata a la base del pal i, per a postres, minut 94 en ple descompte corner, trau la defensa en curt, la pilota li ve als peus de Alex, porter del Faura que havia pujat a l’atac, remata i, quan es cantava el gol, un defensa, en la mateixa ratlla de porteria, evita l’empat.

L’àrbitre xiula el final del partit amb el resultat de 2 a 3 gols a favor de La Vila-Vella.

La Vila-Vella ha vingut amb la lliçó ben apresa, amb el terreny de joc xicotet, fort dispositiu defensiu i pilota al davanter. El Faura controlava bé la pilota fins a mig camp, a partir d’ací sempre es trobava amb una forta barrera. És complicat jugar pels extrems en aquest camp, és estret. En els últims vint minuts, l’equip s’ha anat a l’atac a la desesperada amb pilotes a l’àrea, i Josue en el centre, ha sigut quan més perill s’ha generat en la porteria visitant. El marcador ben haguera pogut acabar en un empat.

La pròxima jornada serà en el camp del CD Viver.

Deixar una resposta: