Al CB LLum, equip invicte, se li apaguen les bombetes davant l’Esportiu Quartell cadet 56-77

0
196

Aquest darrer dissabte l’equip Cadet de l’Esportiu Quartell va donar la sorpresa del cap de setmana. Els verdets a les ordres de David Ruano varen vencer al C.B. La Llum, líder invicte de la lliga, a Valencia.

El partit es possava complicat desde el inici ja que el factor pista exterior cegava als jugadors verdets i pese a un intent desesperat del entrenador per arreglar la situacio el partit es va iniciar sense cap canvi.

Partit que es presentava complicat amb un primer quart de 13-11 favorable als locals. Pero com ja ha demostrat aquest equip amb esforç i sacrifici l’equip quarteller arribava al descans amb un 25-34 despres d’un segon quart esplèndid.

Els líders intentaven retallar distancies pero l’Esportiu Quartell no ho va permetre, corrent a cada atac i defenent com mai, conseguiren traure del partit als locals que davant una situacio de desesperacio no sabien com parar als verdets, cosa que aquests no van perdonar i finalment els verdets s’emportaren el partit amb un resultat final de 56-77 front al líder fins ara invicte.

Els vencedors acabaren molt motivats i satisfets del treball realitzat aquell mati, i ja comencen a preparar el següent partit per a seguir amb la ratxa de victories.

Deixar una resposta: