A l’Esportiu Quartell bàsquet Sènior, només li va faltar guanyar al Barrio del Cristo 58-67

0
187

Gran partit dels locals, encara que com és habitual es va començar amb dubtes, sobretot en atac i cometent errors infantils.

Es va arribar al descans amb un desavantatge de 9 punts però solament encaixats 39, senyal que la defensa, per moments, era bona.

Després del descans va arribar el disparat, un joc eixelebrat dels nostres, la falta d’encert en atac, incrementat amb la lesió del nostre base David Ruano, ens deixava sense opcions i semblava que arribaria la gran derrota de l’any. En el minut 8, del tercer quart, es perdia per 36 a 56 amb dotze minuts per davant.

L’equip local, no es va vindre a baix, va seguir lluitant i va començar a funcionar el quintet en pista animat pels de la banqueta, realitzant una gran defensa i deixant, durant 8 minuts, a zero el marcador visitant. Quan més estrenyíem i comencem a creure en la remuntada, estant ja a sol quatre punts, minut 10 del 4º  quart, mancant menys d’un minut, decisions arbitrals -dubtoses al nostre pareixer-, ens van impedir remuntar afavorint a l’equipe rival, després d’açò en un intent ja desesperat en els últims 38 segons ens la juguem a faltes i ens va faltar l’encert, fallem els 5 últims tirs lliures, que no són els culpables de la derrota, però si tasca pendent, segons Miguel Angel, entrenador local.

Miguel Ángel, segueix dient: “des d’aquesta pàgina animar a jugar als nostres xics com en aquest últim quart al 101 % amb compromís i responsabilitat, la resta, com els tirs lliures, s’entrena. Hem de seguir així creient en nosaltres mateixos i cada dia sent un poquet més grans de cap i cor, al final arribaran les victòries. Creure en vosaltres com cree jo i, tot, serà més fàcil”.

Dissabte que ve a Vila-real, tenim esperant un dur rival, però treballar, i vorem al final qui és el més feble.

 

Deixar una resposta: