PROP DE 50 PERSONES PARTICIPAREN EN LA I CANICROSS VILA DE FAURA

0
710
Nota de premsa Ajuntament de Faura

El recorregut va constar de 2,5 kilòmetres per  La Rodana.

En  un  ambient familiar i  cordial, prop  de  50  persones acompanyades pels seus gossos, es donaren cita diumenge 16 d’octubre en  la I Canicross Vila de  Faura. L’activitat,  organitzada  per  l’Ajuntament,  estava dirigida  a  tots aquells  amants d’aquestos animals, que,  a més, practiquen esport en la seua companyia.

La  cursa, que  començà a  les 9:30  hores, va  constar de  2,5  kilòmetres en  un circuit circular que  transcorria per  La Rodana. El punt  d’eixida i arribada va estar situat al pavelló multiusos del poble.

Tots  els  participants  van  rebre   un  obsequi  per  part  de  l’Ajuntament,  que   va consistir en una samarreta, per als corredors, i un bevedor per a les mascotes.

La classificació va quedar de la següent manera:

Masculina:

1ª posició- Pepelu Ballester amb el gos de nom Nano

2ª posició – Xavi Zorrilla amb el gos Chufi

3ª posició- José Miguel Fenoll amb el gos Tim

 Femenina:

1ª posició- Mónica Romero amb el gos Irta

2ª posició- Laura Pedrós amb el gos Irkaya

3ª posició- Patricia Gómez amb el gos Frodo

En  definitiva, la I  Canicross Vila de  Faura va  ser tot  un  èxit. Majors i xiquets gaudiren d’un  dia d’esport en  la natura acompanyats de  les seues mascotes. La bona   acollida  que   ha  tingut  aquesta iniciativa  ha  fet  que l’Ajuntament estiga estudiant  dos recorreguts per  a la pròxima edició:  un que serà més familiar i un altre, per als participants més competitius.

19 d’octubre de 2016

Deixar una resposta: